Even voorstellen

Mijn naam is Mariƫlle Callenbach. Ik ben de moeder van Eva (2000), Job (2003) en Wart (2009).
Na mijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening ben ik
in 2003 begonnen met "Buik en baby", mijn praktijk voor zwangerschapscursussen en babymassage.

Al jaren werk ik met veel plezier met zwangeren en met moeders en hun jonge baby's. In de loop der tijd is mijn  dienstenpakket uitgebreid met "Regelmaat brengt rust" en peuter- en kinderyoga.
Kijk voor meer informatie hierover op www.buikenbaby.nl.

Omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken en vooral ook om ouders te coachen tijdens de uitdagingen die zij soms tegenkomen bij het opvoeden van hun kinderen, ben ik op zoek gegaan naar een methode die praktisch en oplossingsgericht is. Dat is Kids'Skills geworden.

Als kindercoach combineer ik mijn ervaring met en kennis over kinderen en kinderyoga met de methode Kids' Skills. Ik werk dan samen met het kind aan de hulpvraag over bijvoorbeeld pesten, concentratieproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, driftbuien, niet luisteren etc etc

Het kan ook zo zijn dat u als ouder ondersteuning kan gebruiken bij het opvoeden van uw kind. Tijdens de gesprekken die wij voeren help ik als ouderschapscoach met het zoeken naar de meest geschikte aanpak voor uw opvoedvragen.
Hierbij kijken we zowel naar de mogelijkheden en beperkingen van uw kind als naar de stijl van opvoeden die het meest bij u past.

Bij Kids en Skills kan iedereen terecht met hulpvragen over kinderen van 0 tot 12 jaar. Ook voor scholen is oplossingsgericht werken zeer geschikt.
Deze site is gratis gemaakt met Webklik.nl